Pjevač nekada blistao osmijehom gdje god se pojavi, a nakon gubitka sina se totalno povukao iz javnog života - više ne liči na sebe (Foto)
Breaking News

Pjevač nekada blistao osmijehom gdje god se pojavi, a nakon gubitka sina se totalno povukao iz javnog života – više ne liči na sebe (Foto)

Enes Begović, od ranije poznat po svojoj bistroj naravi i šarmantnom osmijehu, prošle godine je doživio nezamislivu tragediju gubitkom sina. Shodno tome, nekada bujno lice koje je pokazivao tokom svojih nastupa zamijrnjeno je sveobuhvatnim osjećajem tuge. Odmaknuvši se od očiju javnosti i medija, pevač je odlučio da se povuče, ostavljajući iza sebe drage uspomene koje su svima urezane u srca.

Važno je podsjetiti da je Arminov život tragično prekinut u dvadesetdevetoj godini, kada se ponovo pojavila bolest s kojom se godinama borio, što je dovelo do njegove prerane smrti na Infektivnoj klinici u Sarajevu.

Danas postoji samo nekoliko vokala koji mogu iskreno da tvrde da njihov prepoznatljiv muzički pristup proizilazi iz individualnog talenta, a Enes Begović nesumnjivo pripada ovoj ekskluzivnoj grupi. Tokom svoje karijere, Begović se konstantno isticao svojim izuzetnim talentom u odabiru sopstvenog posebnog stila, o čemu svjedoče fotografije u njegovim albumima u rasponu od dvije decenije. Ove slike služe kao dokaz njegove nepokolebljive posvećenosti da bude u korak s najnovijim trendovima.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *