Ovo je sin Žike Jakšića - isti otac i jako je uspješan! Ne zanima ga javni život, živi u Njemačkoj, a tek da vidite čime se bavi... (Foto)
Breaking News

Ovo je sin Žike Jakšića – isti otac i jako je uspješan! Ne zanima ga javni život, živi u Njemačkoj, a tek da vidite čime se bavi… (Foto)

Povodom svog 60. rođendana, Žika Jakšić, cijenjeni producent i voditelj popularne emisije “Nikad nije kasno”, sa Dajanom Paunović ne samo da je otac mlađem sinu, već ima i starijeg sina Andriju, koji se nedavno vjenčao i stekao priznanje kao najmlađi enolog i stručnjak za vino u Njemačkoj.

Žika je veoma ponosan na svog sina Andriju, koji je kao najmlađi enolog u Njemačkoj, posebno za svog oca napravio vino pod nazivom “Nikad nije kasno”. Ova specijalna kreacija prikazana je u njegovom sopstvenom televizijskom programu.

Žikin nasljednik, kojem se mnogi dive, pokazuje potpuni nedostatak interesovanja za javni život. Andrija je u prošlosti otvoreno priznavao svoj strah od braka, navodeći negativan prikaz braka kao “zatvora”. Međutim, od tada je prihvatio tu instituciju i sada nalazi radost u braku.

“Tokom našeg zajedničkog odmora, imao sam priliku da pomno proučavam Jehoslavu i procenim njenu naklonost i društvenost. Odmah sam osjetio snažnu privlačnost prema njoj, i u skladu sa primjerom mojih roditelja, našao sam prikladnim da je zaprosim samo nakon dvije godine veze.”

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *