Nastao muk u studiju kod Amidžića: Dragana Mirković otkrila tajnu staru 30 godina! (Foto)
Breaking News

Nastao muk u studiju kod Amidžića: Dragana Mirković otkrila tajnu staru 30 godina! (Foto)

Dragana Mirković je u emisiji Ognjena Amidžića osvojila publiku svojom divnom harizmom i lakom spontanošću, ostavivši trajni utisak. Pored razgovora o složenosti svoje četiri decenije duge karijere, pjevačica je ušla i u detalje svoje nedavno započete humanitarne turneje.

“Pošto sam provela izvanredne četiri decenije u muzičkoj industriji, moja karijera se može pratiti od decembra 1983. godine, kada sam prvi put krenula na ovo putovanje. Izdavanje mog debitantskog albuma u maju 1984. označilo je značajnu prekretnicu u mojim muzičkim nastojanjima. Prvobitno sam zamišljala veliki koncert u Areni u decembru kako bih proslavio ovu značajnu priliku.”

Nakon razgovora, pjevačica je prenijela svoju duboku naklonost prema nečemu sasvim drugačijem i jedinstvenom. Potom je Ognjen Amidžić pustio scenu iz filma “Slatko od snova” iz 1994. godine, predstavljajući značajan test za Draganu Mirković.

Pjevačica je, s velikom pažnjom na detalje, vješto fino namjestila bubnjeve, podsjećajući na film od prije tridesetak godina, u vrijeme kada su skeptici dovodili u pitanje njenu sposobnost da sjedi i udara štapovima po bubnju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *