Sa bogatim biznismenom uživa u luskuzu! Jovana Jeremić pije šampanjac u butiku, kupuje samo skupo: Isplivale slike, komentari pljušte (Foto)
Breaking News

Sa bogatim biznismenom uživa u luskuzu! Jovana Jeremić pije šampanjac u butiku, kupuje samo skupo: Isplivale slike, komentari pljušte (Foto)

Voditeljka Jovana Jeremić voli raskoš i nedavno je uslikala sebe u raskošnom butiku, ukrašenom ekstravagantnim odevnim predmetima. Konkretno, Jovana je fotografisala sebe, dok uživa u čaši šampanjca, dok je obavijena nizom torbi za kupovinu pune njenih najnovijih akvizicija.

“Žene bez premca zaslužuju samo najveće i najdragocjenije stvari. Od početka svoje obrazovne odiseje, zaklela sam se da ću postići takvu eminenciju da će trijumf biti neizbježna sudbina, osiguravajući da moja veličanstvenost ne zahtjeva ništa osim superlativa.”

Voditeljka a je trenutno u romantičnoj ljubavi sa Draganom Stankovićem, biznismenom koji je 14 godina stariji od nje, a ima i niz pekara. U nedavnoj diskusiji, otvoreno se pozabavila ličnim stvarima. Tokom intervjua sa Ognjenom Amidžićem, on se raspitivao o trenutku kada je doživjela svoj prvi seksualni susret.

“U zreloj dobi od 23 i po godine doživjela sam gubitak nevinosti. Ključno je naglasiti moju nepokolebljivu posvećenost istini kada se pojavljujem na televiziji. Za razliku od nekih pojedinaca koji možda gaje stid, ja nemam razloga za takva osjećanja.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *