Srpske zvijezde su kraljice fotošopa: Karleuša puna ceIulita i strija, ali čekajte da vidite Daru Bubamaru - ni blizu onog što objavljuju (Foto)
Breaking News

Srpske zvijezde su kraljice fotošopa: Karleuša puna ceIulita i strija, ali čekajte da vidite Daru Bubamaru – ni blizu onog što objavljuju (Foto)

Kada pomenemo javne ličnosti, sada kako vidite pišemo o pjevačicama sa domaće estradne scene, moramo da kažemo kako smo svi mi svijesni odavno da oni svoje slike profesionalno uređuju. Oni pored toga što imaju profesionalne fotoaparate, imaju i jako dobre programe za uređivanje slika.

Karleuša je puna ceIulita kako ćete imati i sami prilike da vidite u fotografijama koje smo za vas ostavili ispod ovog teksta. Kada gledate njene slike na profilu, nigdje nežete vidjeti niti jedan detalj koji je l0š na njoj, na na sve obraća pažnju i jako dobro uredi svoje fotografije. Pored nje, postoje još neke pjevačice kao što je Dara Bubamara koje jako puno uređuju fotografije, čak se spekuliše da ona ima čovjeka zaduženog za to:

Vjerujemo da je i njih sram0ta kada vidi da se ovakve slike šire društvenim mrežama. Široke narodne mase su svijesne da ni oneni njihovi životi nisu savršeni kako oni predstavljaju.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *