UdariIa joj sIava u gIavu, sve je rasprodaIa i zaboravila: Mještani Breninog rodnog kraja og0rčeni i raz0čarani - "stidi se svog porijekIa i prošlosti.."
Breaking News

UdariIa joj sIava u gIavu, sve je rasprodaIa i zaboravila: Mještani Breninog rodnog kraja og0rčeni i raz0čarani – “stidi se svog porijekIa i prošlosti..”

Fahreta Jahic je svima poznata domaca pjevacica koja je postigla veliku uspjeh pod svojim umetnickim imenom po kome je svi znaju. Malo ko zna da se Lepa Brena zapravo zove Fahreta, ona je porijeklom i zBrckog iz Bosne i Hercegovine, a kako saznajemo sasvim slucajno je upoznala neke ljude i zpoznatog benda slatki grijeh gdje je sve pocelo kada je njena karijera u pitanju, a sve ostalo je historija.

Ona je nekoliko puta pričala o svom rodnom mjestu, rekla je kako se sjeca b0rbe i zivota, lijepih trenutaka svog djetinjstva. Moramo da kazemo kako su novinari otisli da vide sta ona tamo ima i odakle potice, ali su komsije rekle da ona nije ni dolazila od sah’rane njenog oca i da je prodala stan koji joj je otac ostavio.

Njen rođak je rekao kako je on kupio taj stan jer je to ipak njihovo familijarno. Istakao je da je jako mlada otisla ioz tog mjesta i da je sve prodala, da se vidi kako ne planira tu da dolazi, ali je kulturno dodao, da uvijek ima mjesta u tom stanu za nju ako pozeli doci.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *