"Sa Duškom pričam preko dadilje, djece i advokata!" Karleuša spomenula i starlete pa šokirala: Niko me ne muva, a duša sam...
Breaking News

“Sa Duškom pričam preko dadilje, djece i advokata!” Karleuša spomenula i starlete pa šokirala: Niko me ne muva, a duša sam…

Tokom prethodnog intervjua, Jelena je pokazala pozitivno držanje, pokazujući želju da učestvuje u diskusijama o raznim temama. Sa njom je bio njen pouzdani prijatelj i dragi pratilac Dejan Milićević.

– U kojim aktivnostima smo Dejan i ja učestvovali i koje smo dokumentovali? Snimili smo moj debitantski duet i muzički spot, koji je pokazao moju spremnost za svaku prepreku. Dejan me je bez muke ubijedio da se skinem i razodjenuta prošetam srcem Gazele tokom zimske sezone, kao i da stopiram. Zapanjujuće, nije intervenisao niti nas ispitivao nijedan pojedinac, čak ni vozilo reda u prolazu – zabavljeno je uzviknula Jelena.

Pevačica je trenutno otkrila da ne ulazi u direktnu komunikaciju sa suprugom Duškom. “Nažalost, izgleda da su se građani Srbije zainteresovali za moj lični život i brak. Moj suprug Duško i ja prvenstveno komuniciramo preko posrednika kao što su naša dadilja, naša djeca i naš advokat. Vrijedi napomenuti da je Duško izuzetno privlačan i zgodan pojedinac.”

Ona je jasno stavila do znanja da je niko ne muva. Za nju postoji nedostatak interesovanja i muškaraca i žena.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *