Ovako Melina Džinović izgleda bez trunke šminke: Šetala gradom sa viklerima na glavi, niko je nije prepoznao... strašno! (Foto)
Breaking News

Ovako Melina Džinović izgleda bez trunke šminke: Šetala gradom sa viklerima na glavi, niko je nije prepoznao… strašno! (Foto)

Neočekivana objava rastave poznatog pjevača Harisa Džinovića i njegove supruge, proslavljene modne dizajnerice Meline Džinović, zatekla je sve. Uprkos dubokoj vezi već više od dvije decenije, par je hrabro odlučio privesti kraju svoje bračno putovanje.

Treba istaknuti da je Melina u novembru prošle godine napunila 42 godine, ali ustrajno održava besprijekoran njegovan izgled i zadivljujuću prirodnu ljepotu koja ostaje jednako zapanjujuća bez oslanjanja na šminku.U jednom konkretnom slučaju, novinari su uspjeli doći do snimke Meline u posve autentičnom stanju, bez ikakvih kozmetičkih poboljšanja.

 

Nakon toga je posjetila frizerski salon i prošetala gradom s uvijačima na kosi, koji su je učinili nepoznatom onima koji su joj se našli na putu. Odlučivši se za odmak od svojih tipičnih visokih potpetica, Melina Džinović donijela je nekonvencionalnu odluku da kao obuću obuče japanke.

Napomenimo da su Haris i Melina Džinović svoju ljubavnu vezu započeli 2002. godine, a potom su u svoje živote uveličali dvoje djece, sina Kana i kćerku Džinu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *