Nikad ga ne viđamo u javnosti, sada isplivala slika: Evo kako izgleda sin Harisa i Meline Džinović - brkovi na tatu (Foto)
Breaking News

Nikad ga ne viđamo u javnosti, sada isplivala slika: Evo kako izgleda sin Harisa i Meline Džinović – brkovi na tatu (Foto)

Sa brojnim pratiteljima na brojnim društvenim mrežama, Đina, kćerka poznatog pjevača Harisa Džinovića i modne inovatorice Meline Džinović, plijeni pažnju brojnih obožavatelja. Svojom digitalnom prisutnošću često svojoj publici omogućuje da zaviri u raskošno postojanje u kojem uživa.

Ipak, Kanovi javni nastupi su rijetki, što otežava prikupljanje bitnih informacija o njegovom izgledu. Za razliku od svoje sestre, ne viđa se često u javnosti. Nažalost, nismo imali priliku svjedočiti Kanu zajedno s njegovim roditeljima i sestrom u javnom okruženju.

U nedavnoj objavi na Instagramu oduševio je svoje pratitelje zavirujući u romantičnu večeru koju je podijelio sa svojom djevojkom. Istinska sreća koja zrači iz njegovog osmijeha i neosporna povezanost koju dijele ne ostavljaju sumnju da je mladi Džinović ispunjen neizmjernim zadovoljstvom i ljubavlju.

Harisov sin dijeli entuzijazam svoje sestre Đine za odlazak u razne djelove svijeta, posebno u tropske krajeve. Ipak, za razliku od Đine, on odlučuje zadržati diskretniju prisutnost u javnosti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *