Preselila sam se u "Raj na zemlji" i izdržala godinu dana: Pobjegla sam glavom bez obzira, ne razumijem zašto su svi ovdje tako sretni (Video)
Breaking News

Preselila sam se u “Raj na zemlji” i izdržala godinu dana: Pobjegla sam glavom bez obzira, ne razumijem zašto su svi ovdje tako sretni (Video)

Moramo reći svi smo mi ovakvi, misliti da su mjesta na koja ne možemo ići bolja, misliti da su mjesta na koja idemo ljepša od mjesta u kojima živimo, to smo mi i to je ono dogodilo ovoj djevojci i ona je samo primjer kako svi mi razmišljamo.

Ona je  na društvenim mrežama objavila svoju životnu priču, rekla je kako je otišla turistički na Island i kako je pomislila da je to zemlja njenih snova, kako tu samo želi da živi. Ona je tu željela ostati zauvijek.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Annabel Maud Fenwick Elliott (@annabelmaud)

Sve joj se činilo tako lijepim, a rekla je da je to raj na zemlji. Britanka Anabel Fenwick Eliot ispričala je da je njezin zaručnik, koji je bio Nijemac, kada se tamo doselila, našao posao i svi su ga dočekali raširenih ruku, a ona kao Britanka tamo ne može otvoriti ni bankovni račun, a kamoli zdravstveno osiguranje. Stvari su se pogoršale kad je rodila dijete i nisu mogli dugo živjeti, pa su se vratili kući. Neki uvjeti su dobri, ali najbolje je ići turistički, rekla je.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *