U 0voj starudiji živi poznata srpska pjevačica, ništa Dedinje, ništa gIamur: Š0kirat ćete se kad vidite o kome se radi - rasipa se parama a kuća ni na šta ne Iiči
Breaking News

U 0voj starudiji živi poznata srpska pjevačica, ništa Dedinje, ništa gIamur: Š0kirat ćete se kad vidite o kome se radi – rasipa se parama a kuća ni na šta ne Iiči

Moramo da kažemo kako je Milica jedna jako uspješna i poznata pjevačica, ona je neko ko jako puno ulaže u sebe i svoju karijeru, ali kad je bilo vrijeme k0r0ne svi su ostali u š0ku kada je ona pokazala kako zapravo izgleda njena porodična kuća. Ona na mjesečnom nivou ima tako puno nastupa tako puno primanja a da nije svojim roditeljima uradila fasadu na kući?

Iznad teksta smo ostavili sliku njene kuće, ljudi su pisal ida u starudiji živi i da nema nikakvog rask0ša u životu njenih najbližih i da je treba biti sram0ta. Naime, sjetimo se Rade Manojlović koja je godinama radila i svoj novac ulagala u rodno mjesto, sredila i izgradila kuću svojim najmilijim kako bi živjeli jednako dobro kao ona.

Milica inače kako kaže voli da ulaže u nešto što je dugotrajno to su njene pjesme a da nema toliko novca kao što se priča sama je priznala.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *