Dom Željka Mitrovića u Americi košta nekoliko desetina miliona dolara i izgledom opravdava cijenu: Jedina slika je pred vama
Breaking News

Dom Željka Mitrovića u Americi košta nekoliko desetina miliona dolara i izgledom opravdava cijenu: Jedina slika je pred vama

Moramo da kažemo kako su oni godinama dio javne scene iako nisu javne ličnosti, oni su samo vlasnici pink televizije koja je postala kako stvari stoje vladajuca. Oni su jako bogati imaju velika primanja, samo zamislite koliko novca njima donese jedna sezona rijaliti programa, koju godina vrte i ponavljaju.

Oni nikada nisu krili šta imaju, posjeduj ukucu u Monte Karlu zamislite sada koliko ona košta, prije toga su u Londonu kupili vleiki stan, a sad asaznjemo da u Njujorku imaju isto stan koji je luskuzno uređen, njegova kćerka je sa svojim dečkom, zetom Mitrovića otišla na odmor i postavila sliku iz njihovog stana:

Ovo je sada ekskluzivna slika, do sada niko nije imao prilike da vidi ni mali dio stana koji posjeduju u tom dijelu zemlje. Ljudi su imali podijeljeno mišljenje, neki ih vole i podržavaju dok neki smatraju kako na tuđim nesrecama grade sebi život. Vaš stav  i mišljenje o ovoj porodici?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *