Za djecu samo najskuplje! Ceca pazarila poklon od 20.000 € za mezimicu: Nije žalila para za poklon od suhog zlata (Foto)
Breaking News

Za djecu samo najskuplje! Ceca pazarila poklon od 20.000 € za mezimicu: Nije žalila para za poklon od suhog zlata (Foto)

Anastasiji Ražnatović svima poznata kako kao pjevačica tako i kao kćerka  Svetlane Cece Ražnatović dobila je na poklon od mame luksuzni Rolex sat vrijedan 20.000 eura. Kako prenose mediji, žena dugo nije dobila tako vrijedan dar. Poznato je da je Ceca kao majka spremna da veliko bogatstvo da na svoju djecu, ali toliko..
No, kao i svaki roditelj, voli djeci kupovati skupe poklone. Za Anastasijin 25. rođendan Svetnala Ceca joj je poklonio Rolex vrijedan 20.000 eura. Prema pouzdanim izvorima, ona već dugo nije svojoj djeci kupovala ovako skupe stvari, a željela je obradovati Anastasiju na ovaj poseban dan. Iako je Anastasija sat dobila prije, u javnosti ga je počela nositi tek nedavno, uglavnom u društvu supruga Nemanje Gudelja. Njezini su prijatelji bili impresionirani i htjeli su znati gdje ga je nabavila. Anastasia je ponosno ispričala da joj ga je majka poklonila i da joj se svidio sat. Neki su podržali Cecu neki osudili, mišljenje ljudi je uvijek podijeljeno.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *