Tužna ispovijest bake MiIene razara srca: "Rodila, podigla, sve im dala, a tako mi vraćaju - kćer mi dinara ne da, kod sina snaja vodi glavnu riječ, jedem makarone od 3 dana.."
Breaking News

Tužna ispovijest bake MiIene razara srca: “Rodila, podigla, sve im dala, a tako mi vraćaju – kćer mi dinara ne da, kod sina snaja vodi glavnu riječ, jedem makarone od 3 dana..”

Kada su roditelji u pitanju, ne smijemo sebi dozvoliti da im kada ostane išta fali jer su i oni dali sve od sebe da nama ništa ne fali. Moramo da kazemo kako je Milena radila godinama kao čistačica u Pančevu u osnovnoj školi imala je platu koja je njoj sluzila samo da ispuni hirove svoje djece. Radila je kako kaze i na cr’n0 da svojoj djeci sve pruzi, a onda je ostala sama bez supruga koji je st’ra’dao u ne.sreci sa0braćajnoj. Ona je vidjela onda kakve muke zivot umije da donese.

SIn se ozenio i u porodičnu kucu doveo svoju zenu, ona je dozvolila to, hajde neka se djeca vole. Počeli su da je p0nizavaju nisu joj dali ništa, ona nije mogla više da radi a čekajući penziju je ostajala gladna danima. Njena kćerak joj nije davala novca, a ima kako kaze Milena. Ova emotivna priča je mnoge raspIakala, nemojte biti kao njena djeca.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *