Novac stiže za 3 h0roskopska znaka: Evo ko će se opariti do 30. novembra
Breaking News

Novac stiže za 3 h0roskopska znaka: Evo ko će se opariti do 30. novembra

Od 22. novembra počinje sezona Strijelca, označavajući ulazak Sunca i Marsa u ovaj strastveni znak. Ovaj pomak u planetarnom poravnanju ukazuje na potencijal za ekonomski prosperitet u određenim znacima niske zemljine orbite Sa Merkurom u Strijelcu, vaša finansijska situacija će se pozitivno okrenuti.  Možda ćete otkriti da vam hobi u kojem ste nekada uživali sada može donijeti finansijske koristi. Takođe, sreća će biti na vašoj strani kada je u pitanju pokretanje biznisa.
Strijelac:
Dolazak vaše astrološke sezone najavljuje obilne novčane dobitke i blagoslove. Pozitivan pomak u finansijskom prosperitetu očekuje vas od 22. novembra.
Škorpija:Označavanjem drugog polja imate potencijal da zaradite prihod iz više izvora finansiranja. To može značiti pokretanje dodatnih poslovnih poduhvata kako bi se ostvario prihod. Moguće je da će se pojaviti profitabilniji poslovni prijedlozi.
Lav:
Velike materijalne dobitri i vas očekuju pripremite se na iste.Ukoliko ste u planu da pokrenite biznis ovo je savrseno vrijeme za vas, uradite to.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *