Milijardera Iliju svi znate, a evo ko je drugi zet Željka Mitrovića: Sušta suprotnost prebogatom Ukrajincu, auu.. (Foto)
Breaking News

Milijardera Iliju svi znate, a evo ko je drugi zet Željka Mitrovića: Sušta suprotnost prebogatom Ukrajincu, auu.. (Foto)

Svi mi znamo da Mitrović ima kćerku koja se zove Kristina i koja je uspjela d ase dohvati čovjeka koji ima milijarde, njegovo ime je Ilija i njih dvoje su odavno medijski praćeni. Oni su dugi niz godina zajedno imali su nedavno kratki prekid veze koji je on okončao zbog njene greške, čital ismo između redova i donijeli zakčjučan na osnovu njegovih objana nakon prekida na društvenim mrežama.

Njegova druga kćerka skoro da je nepoznata javnosti, njeno ime je Andrea i ona je našla svoju ljubav, on je amerikanac, Šon Parnet koji je u Beogradu završio Medicinski fakultet i pretpostavljamo da su se zapravo tako i upoznali. Oni izgledaju potpuno drugačlije od zeta i sestre, pogledajte i sami u nastavku ovog teksta:

Vjerujemo da kada ste vidjeli ovu djevojku nikad ane biste rekl ida je to kćerka od Mitrovića, na račun izgleda i prirodne ljepote je dobila dosta pohvala. Ona sene oglašava za medije.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *