Žena podijelila trik, oduševila sve: Kako se čisti keramička ploča, zaboravite na kupovna sredstva - 0vako će biti blistava
Breaking News

Žena podijelila trik, oduševila sve: Kako se čisti keramička ploča, zaboravite na kupovna sredstva – 0vako će biti blistava

Kada su ravne ploče u pitanju, svi misle da je njih lakše održavati i čistiti od onih starih, koje su bile izbačene, ali to nije tako. U nastavku donosimo nekoliko metoda koje možete i sami koristiti kada čistite keramičke ploče, uz pomož ovih jeftinih trikova vaša će se ploča cakliti i biti bez ijedne mrlje:

Uzmite komercijalne proizvode koji se koriste za čišženje ovih ploča, našprcajte cijelu površinu ploče i zatim pustite da to stoji što je duže moguće. Nikada ne koristite žice, nego samo mekane spušzive kojima možete ukloniti sve što se nalazi na ploči.

Koristite četkicu za zube i napravite svoje sredstvo za čišćenje od limuna, sode bikarbone, jabukovog octa, bilo koji od navedneih proizvoda ili sva tri zajedno uz malo vode mogu očistiti bilo šta u vašoj kuhinji sa sigurnošću pa čak i vaše ploče, pokušajte, vjerujte da se nećete razočarati, jer to su prirodna sredstva za uklanjanje mrlje i masnoce:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *