Danas muškarci uzdišu za njom, a evo kako je nekad izgledala: Uradila zube, usne, jagodice, zadnjicu, oči, kapke, bradu.. (Foto)
Breaking News

Danas muškarci uzdišu za njom, a evo kako je nekad izgledala: Uradila zube, usne, jagodice, zadnjicu, oči, kapke, bradu.. (Foto)

Moramo da kažemo kako je ova djevojka ušla u Zadrugu jedan i nije bila poznata širokim narodnim masama, u tom zadruzi je pokazala sve najbolje od sebe, i završila na visoko plasiramo petom mjestu. Kako je i sama rekla tada, s obzirom da je ušla kao anonimna djevojka, od toliko učesnika koji su se izmijenjali u toj bijeloj kući, ona je završila na jako visokom mjestu. Svi su je zvali “Maja istina”.

Ona je bila slobodna izgledala je potpuno drugačije nego sada i ponašala se potpuno drugačije, a sada je uspjela svojim ponašanjem da razočara sve. Ljudi su komentarisali da je imala puno veću podršku kada nije bila iz0perisana jer je imala normalno ponašanje za svaku pohvalu, sada kada se uljepšala, svoje lice napravila pIastičnim ponaša se katastrofalno, i to je dokaz da izgled zna da prevari:

Kako vidite na fotografiji ona je u roku nekoliko godina uradila sve moguće operacije na svom licu, zasigurno ivše ne liči na sebe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *