Srpska pjevačica pjevala šeiku, a 0n imao poseban zahtjev! "Otišla sam u hotelsku sobu i nisam izlazila dva dana, ispunila sam mu sve želje" (Video)
Breaking News

Srpska pjevačica pjevala šeiku, a 0n imao poseban zahtjev! “Otišla sam u hotelsku sobu i nisam izlazila dva dana, ispunila sam mu sve želje” (Video)

Sanja Dončić iz Smedereva je neko ko odavno pjeva ali ne na našim prostorima, ona je možda jako poznata u Velikoj Britaniji, ali kako sama kaže kod nas u našem regionu će tek sada da napravi pravi bum, ona jako dobro pjeva izvorne pjesme i narodnu muziku da će vjeruju svi koji su je čuli osvojiti srca publike.

Ona kaže da je sasvim slučajno došla  u Veliku Britaniju, upoznala je svog supruga pa su se tamo preselili počela je da radi, da pjeva. Njen suprug kako kaže zna jako puno ljudi dosta joj je pomogao a on je odveo  i u Abu Dabi gdje je pjevala šeiku Muhamedu, ona kaže da je nakon nekog vremena on tražio od nje da mu otpjeva neki pjemsu na arapskom jeziku.

Kako nije znala jezik tražila je rok od dva dana da nauči, on joj je dao, a onda je dva dana bila u hotelskoj sobi učila slušala arapske pjesme kako bi zaradila, jer ko zadovolji njegove potrebe taj je bogat čovjek.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *