Ona je rođena sestra Dragane Mirković: Nikada je ne viđamo u javnosti, radi na njenoj televiziji i ne liče uopšte (Foto)
Breaking News

Ona je rođena sestra Dragane Mirković: Nikada je ne viđamo u javnosti, radi na njenoj televiziji i ne liče uopšte (Foto)

Danas smo odlučili da pišemo o Dragani Mirković, odnosno o njenom privatnom životu kojeg ionako malo znamo. Dragana Mirković ne eksponira javno svoju porodicu, ono što znamo da dolazi iz mjesta Kasidol, da ima sestru, da je u braku 20 godina i više sa biznismenom iz Austrije Tonijem Bijelićem kojem je rodila dvoje djece.

Ona je na estradi preko 35 godina, živi u Beču, a posao joj se svodi na Austrija – Srbija, pošto u Austriji ima i svoju medijsku kuću DM SAT TV. Dragana Mirković ima sestru Dušicu koju mnogo voli, a objavila je nedavno i fotografiju s njom, pa vi u nastavku možete i vidjeti kako izgleda sestra popularne pjevačice narodne muzike, Luče iz Kasidola.

Svi su ostali šokirani kad su čuli da upravo Dušica vodi cijelu Draganinu televiziju, ona se rijetko u medijima pojavljuje.Dušica je rekla da joj je sestra imala talenat i sluh za muziku, da joj je mnogo žao što nije upiasala muzičku školu u Požarevcu, kad je upisala i položila prijemni, rekli su joj da je mnogo starija od drugih.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *