Prija i Filip strasno se ljubiIi usred hotela: Nakon priča o bračnoj krizi, Filip hipnotisan - ne skida pogled s njenih.. (Foto)
Breaking News

Prija i Filip strasno se ljubiIi usred hotela: Nakon priča o bračnoj krizi, Filip hipnotisan – ne skida pogled s njenih.. (Foto)

Nedavno su svi u hotelu bili svjedoci zanimljive scene sa Aleksandrom Prijović i Filipom Živojinovićem. Poznatom paru ne smeta što ga špijuniraju, zbog čega sebi dozvoljavaju da svoje emocije iskažu u javnosti. Nakon što je Prija održala mnoge važne događaje kao što su koncerti, i dalje su bili zajedno zajedno uprkos tome što su mnogo dana proveli razdvojeni.
Kako bi nadoknadio propušteno vrijeme sa suprugom, Filip je pokušao da maksimalno iskoristi njihovu večeru. Filipove oči prešle su s njegovog lica na Aleksandrine grudi i djelovalo je iznenađeno što je nosila prozirni korzet, nešto drugačiju kombinaciju koju je odabrala te noći. Pjevačica nije mogla biti sretnija zbog romantičnih riječi koje je izgovorio njen suprug, koji se na fotografijama može vidjeti kako se smiješi od uha do uha i ne pokazuje znakove da ljubav blijedi. Moramo da kažemo kako su svi komentarisali ove slike, na osnovu njih su istakl ida je ljubav u zraku i da se vidi kako su ispunjeni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *