Sandru Meduzu više ni rođena majka ne bi prepoznala: Bila predmet podsmijeha zbog lapsusa, a njen novi izgled je transformacija vijeka - ljepše od nje sada sigurno nema
Breaking News

Sandru Meduzu više ni rođena majka ne bi prepoznala: Bila predmet podsmijeha zbog lapsusa, a njen novi izgled je transformacija vijeka – ljepše od nje sada sigurno nema

Kada pomenemo Sandru Meduzu svi se sjete njenog izraza lica i rijaliti programa Parovi. Ona je starIeta kako se sama prozvala koja se proslavila kao rijaliti učesnica. Ona je na neko vrijeme nakon parova iz samo njoj poznatih razloga se povukla i u potpunosti nestala iz medija, niko nije imao nikakve informacije o njoj, a kao što vidite, danas ćete saznati šta joj se u međuvremenu dešavalo i kako ona zapravo danas izgleda, mnogi ne mogu da vjeruju.

Ona je sada nova osoba, mnogi sada polemišu o njenom izgledu, kao što se uvijek i polemisalo, samo što sada svi, to jeste velika većina pišu pozitivne komentare o njoj. Da li vas zanima kako danas izgleda Meduza? Pogledajte u nastavku teksta dvije fotografije, vjerujemo da ćete je i vi sami jedva prepoznati:

Ona ne liči na sebe i ovo je dokaz, kako kažu da je svaka žena lijepa onoliko koliko zapravo ona želi i koliko uloži u sebe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *