Djevojka sa krilima presvlači bebu stopalima: Zbog 0vog snimka cijeli BaIkan Dejani skida kapu - Svaka čast, hrabra ženo (Video)
Breaking News

Djevojka sa krilima presvlači bebu stopalima: Zbog 0vog snimka cijeli BaIkan Dejani skida kapu – Svaka čast, hrabra ženo (Video)

Dejana Bačko je jedna jako poznata djevojka koja se zove “djevojka sa krilima” kako smo i sami napisal i ikako i na društvenim mrežama možete da je nađete. Ona nema ruku, zato je djevojka sa krilima, ali svakodnevni život joj je jednostavan sama je pričala.

Ona ima zlatnog dečka koji se brine o svemu što treba  asama je kroz sve godine naučila da funkcioniše i sve može da obavlja svojim nogama. Ona je jedna jako talentovana djevojka, ali to nije tema ovog članka. Svi su pIakali kada su vidjeli video snimak koji je ona postavila na svoje društvene mreže. Ona je postala nedavno majka, a sada je objavila video sa svojim pratiocima kojih ima jako puno kako svoje dijete presvlači nogama:

View this post on Instagram

 

A post shared by Devojka sa krilima 🦋 (@devojka_sa_krilima)

Naime, kako vidite i sami iznad teksta ona je izvanredna majka i svima ovo neka bude škola da budu zahvalni na svemu što imaju u životu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *