Bio najljepši momak a sada ko beskućnik Iuta: Duga zarasla kosa, izmoreno lice, godine nisu bile milosrdne - evo kako danas izgleda Nemanja Stevanović
Breaking News

Bio najljepši momak a sada ko beskućnik Iuta: Duga zarasla kosa, izmoreno lice, godine nisu bile milosrdne – evo kako danas izgleda Nemanja Stevanović

Kada pomenemo njega, Nemanju, svi znamo da je on odavno na javnoj sceni. Kako je počela njegova karijera, da li se sjećate?Kao i brojne njegove kolege i Nemanja se pojavio prvi put u Zvezdama granda i to sada već davne 2007. godine.

Bio je izuzetno dobar pjevač ali pored toga bio je privlačan, imao je tu neku muževnost, taj pogled koji osvaja. Zasigurno možemo da kažemo da je mogao imati svaku ženu koju poželi, ali kako on danas izgleda nakon toliko godina. O njegoovm izgledu se pisalo i prije par godina kada je krenuo da pušta bradu i kosu, ali sada je stvarno pretjerao, toliko je zarastao da ga na ulici niko ne može prepoznati, kao beskućnik luta, komentarišu široke narodne mase:

On je očigledno zadovoljna svojim novim stilom i ne planira da se vraća na staro. Na kraju krajeva najbitnije je kako se čovjek osjeća u vlastitoj koži a ne šta drugi misle.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *