Trudna mlada u vjenčanici i mnogo stariji mladoženja: Pogledajte jedinu fotografiju sa vjenčanja Sanje Kužet sa prvim suprugom - udala se iz k0risti, kad je dobila šta je željela šutnula ga?
Breaking News

Trudna mlada u vjenčanici i mnogo stariji mladoženja: Pogledajte jedinu fotografiju sa vjenčanja Sanje Kužet sa prvim suprugom – udala se iz k0risti, kad je dobila šta je željela šutnula ga?

Naime, kada pomenemo Sanju, svi je najviše pamtimo kao voditeljicu ZG ,to je njen trenutni posao a to radi i godinama unazad. Jako malo se pominje njena karijera od prije, jer prije nije bila točliko popularna. Ona je vjerovali ili ne vodila bingo, vodila je jutarnji program na Pink televiziji ,ali na Pinku je vodila i vremensku prognozu.

Malo ko zna da se ona udaal za dosta starijeg čovjeka on je bio  član obezbjeđenja Željka Mitrovića, a njegovo ime je Zoran Pipera. Naime, ona se udala za njega kada je bila u drugom stanju, pričala je jednom prilikom kako su bili kolege i kako je to bila velika ljubav, kao plod iste su dobili sina, ali poslije su im se putevi razišli, ništa l0še, ostali su u dobrim odnosima zbog sina:

Iznad teksta možete da vidite kako je ona tada izgledala, svi su pisali kako je jedna jako lijepa mlad au vjenčanici kako je mladoženja stariji i kako je ova slika ogledalo njene mladosti. Vaše mišljenje?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *