Muškarci Iude zbog g0Iih butina Lidije Vukičević: Glumica pokazala tijelo od milion dolara - nije za one sa slabim srcem (Foto)
Breaking News

Muškarci Iude zbog g0Iih butina Lidije Vukičević: Glumica pokazala tijelo od milion dolara – nije za one sa slabim srcem (Foto)

Kada pomenemo Lidiju moramo da kažemo kako je ona dugo godina na javnoj sceni, svi znamo da se bavi glumom i da je od početka karijere primjećene i dobro angažovana glumica. Sama je rekla kako je od početka karijere imala lijepe uloge i mogla se istaći tako da je zadovoljna na tom polju.

Kada su je mediji pitali da li je zadovoljna sa svojim izgledom, rekla je kako je uvijek jako puno ulagala u sebe, dosta novca ali i vremena. Ona sada kada je napunila i 60 godina ima šta da pokaže, sve je zategnuto jer ona ide u teretanu, ide na fitnes, a pored toga svakodnevno vodi računa o svojoj izhrani.

Ona je rekla daje telerana pola, a da je svaka žena ogledalo onog što jede da svi moraju znati dobrog izgleda nema dok se ne koriguje hrana. Pogledajte sliku koju je postavila u kišnim danima u samom nastavku teksta:

Ljudi su imali različita mišljenja povodom ove slike.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *