Rat oko bogatstva kćerke Dine Dvornika ne jenjava! 0n traži pola od svega, milioni u igri, Ela za mjesec uzimala 80.000€
Breaking News

Rat oko bogatstva kćerke Dine Dvornika ne jenjava! 0n traži pola od svega, milioni u igri, Ela za mjesec uzimala 80.000€

Od samog početka kako porodica tako  i javnost Ele Dvornik negativno su se stajali o njezinoj vezi.Svi znamo da je ona zapravo poznata javnosti zbog oca Dine.Svi su pisali da iskorištava svog partnera kojeg su mediji etiketirali kao poduzetnika. Međutim, kako se pokazalo, situacija je sasvim suprotna.

Prirodu Eline veze s Charlesom Pierceom njezina porodica nikada nije javno otkrila. Bez obzira na to, veza je trajala ali nije ostala zauvijek kako je ona mislila. Kada je Ela otkrila da je veza prekinuta, nastala je pomutnja u javnosti. Uzrok ove zabune bio je taj što je Charles Pierce, koji ima 47 godina, imao značajnu razliku u godinama s Elom, koja ima samo 32 godine.

Nakon razmišljanja, njezina je majka priznala da je od samog početka prepoznala njegovu pravu prirodu, ali je čekala da i njezina kći to shvati. Nedavno je u medijima objavljeno da je pokrenuo sudski postupak za potražnju dijela imovine porodice Dvornik, točnije dijela kuće u Balama. On potražuje dio kuće.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *