Potresna objava Zorice Marković rasplakala sve: "Neka te anđeli čuvaju, hvala ti za sve" (Video)
Breaking News

Potresna objava Zorice Marković rasplakala sve: “Neka te anđeli čuvaju, hvala ti za sve” (Video)

Nekad popularna pjevačica Zorica Marković nedavno je na svom Instagramu podijelila srdačan video. Na snimku se vidi ona kako pjeva duet sa svojom majkom, a u opisu je napisala dirljivu poruku koja je bila puna emocija. Vrijedi napomenuti da je Zorica ranije pričala o smrti svoje majke.

Iako je bila fizički snažnija od muža, mama se prva razboljela. Neočekivano ju je pogodila Alchajmerova bolest, zbog čega su joj se motoričke sposobnosti naglo pogoršale, zbog čega se kretala poput mumije. Uprkos marljivoj potrazi za lijekom širom svijeta, njeno zdravlje je nastavilo opadati sve dok na kraju nije umrla.

Zorica je, u obraćanju novinarima, priznala da je učinila sve što je bilo u njenoj moći da pomogne majci, ali da je na kraju na višoj sili da odluči o njenoj sudbini. Svoju izjavu je zaključila riječima: Bol me je toliko pogodio da sam počela da gubim svijest. Čak ni 17 godina kasnije, ne mogu se natjerati da uđem u kuću svojih roditelja zbog proganjajućeg sjećanja da sam tamo pronašla njeno beživotno tijelo.

Slika ruku moje majke spojenih na njenoj sahrani još uvijek mi je urezana u glavu, a prizor me je natjerao da se onesvijestim. Moj otac ju je nadživio deceniju, i iako znam da su neumorno radili i suočili se sa mnogim borbama, na kraju ništa od toga nisu mogli da ponesu sa sobom. Od tada je zdravlje jedino što mi je zaista važno. Pogledajte video:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zorica Marković (@zoricamarkovic_official)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *