Atraktivna odbojkašica ima velikih problema sa bujnim poprsjem: Otežavaju mi igru - zbog njih me spopadaju poznate face (Foto)
Breaking News

Atraktivna odbojkašica ima velikih problema sa bujnim poprsjem: Otežavaju mi igru – zbog njih me spopadaju poznate face (Foto)

Kayla Simmons, američka odbojkašica, bila je u centru pažnje od početka svoje karijere zbog svog privlačnog izgleda. Međutim, ona je tvrdila da je to djelovalo više kao prepreka nego korist njenom napretku u sportu. Vitka plavuša sa bujnim poprsjem koje se ne može zanemariti predstavlja izazov u igranju preko visoke mreže.

Tokom jedne od svojih sesija uživo na YouTube-u, razgovarala je sa svojim pratiocima i razgovor se na kraju pretvorio u diskusiju o značajnom uticaju koji velika poprsja mogu imati na sportistkinje.

“Da budem iskrena, vjerujem da bi mi život bio jednostavniji da su moje grudi manje. Nesumnjivo bih briljirala u odbojci, uz značajno poboljšanje u brzini i skakanju. Međutim, ne žalim se na svoje prirodno tijelo. Naprotiv, cijenim to.” Uz cerekanje je spomenula da su čak i neke poznate ličnosti bile u kontaktu s njom.

Međutim, odlučila je da ne otkrije njihov identitet. Uz sve ostalo što je navela, otkrila je i jedan intrigantan detalj: sklopila je ugovor sa poznatim ličnostima koji joj zabranjuje da javnosti iznosi bilo kakve informacije o tome.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *