Evo kako izgledaju kćerke VIadimira Putina i čime se bave, auu: 0ne su tek prava misterija - 0vo niko nije očekivao, svi iznenađeni (Foto)
Breaking News

Evo kako izgledaju kćerke VIadimira Putina i čime se bave, auu: 0ne su tek prava misterija – 0vo niko nije očekivao, svi iznenađeni (Foto)

Kako vidimo ovaj čovjek je zadnjih dana glavna tema svih medija, nažaIost jako l0šim povodom. On je kako smo imali prilike da čitamo o njegovom životu do 2013. godine bio u braku sa Ljudmilom Putinom, a oni su se kako stoji u njegovoj biografiji vjenčali davne 1983. godine.

Njih dvoje su se jako voljeli, a kao plod ljubavi su dobili dvije kćerke kojima su dali imena: Katarina i Marija. Marija se rodila 1985, dok se Katarina rodila u Njemačkoj samo godinu poslije 1986. godine. Malo ko je znao da su ove djevojčice zapravo svoja imena dobile po svojim bakama, imaju i nadimke Katja i Maša.

Marija sada ima 36 godina i u Moskvi je usposlena kao medicinski istraživač ,prenose mediji. On se udala i navodno imaju jedno dijete, do tačnih informacija mediji nisu još uspjeli da dođu, dok je druga Katja živ jako luksuzno ima 35 godina i jako je iskusna i tražena akrobatska pesačica. Ispo teksta možete da vidite kako one danas izgledaju:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *