Jedna od najpoznatijih glumica izgleda jeziivo: PropaIa totalno, ne liči na sebe - past ćete u nesvijest kad vidite koja je gIumica u pitanju.. (Foto)
Breaking News

Jedna od najpoznatijih glumica izgleda jeziivo: PropaIa totalno, ne liči na sebe – past ćete u nesvijest kad vidite koja je gIumica u pitanju.. (Foto)

Kada je glumačka scena u pitanju, tu su široke narodne mas ejednako zainteresovane kao i za estradnu scenu. Moramo da kazemo kako glumci ponekad imaju jako teške zadatke, oni za svaku svoju ulogu u svakom filmu moraju da promijene svoj lični opis kako bi njihov izgled odgovarao ulozi koju trebaju da odigraju.

Oni po tome spadaju u dobre ili l0še glumce. Naime, oni ponekad moraju da smršaju i po 40 kilorama, kao što je to uradio glumac iz jako poznatog i ispraćenog filma Joker. Ovdje danas pričamo o glumici po imenu Michelle Pfeiffer koja je glumila u filmu po imenu Zvjezdana prašina.

U ovom filmu je tumačila vješticu, a nakon ovog filma je zapala za oko svima još više. Naime, ona je provodila i po 4 sata u šminkernici kako bi izgledala kao u nastavku teksta. Da li ste gledali ovaj film? Poslije su svi u komentarima pisali da je ona ovdje izgledala b0Iesno i jeziivo, vaše mišljenje?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *