Dan kad se 0n oženio, nju su odveli na psihijatriju: Dok su joj žene zavidjele ona propadala, danas ne liči na sebe (Foto)
Breaking News

Dan kad se 0n oženio, nju su odveli na psihijatriju: Dok su joj žene zavidjele ona propadala, danas ne liči na sebe (Foto)

Selena Gomez i Justin Bieber poznati su kao par, kako ranije kada su bili zajedno tako i sada ih svi pamte jedno pored drugog, ostavili su veliki trag. Moramo reći, ako nijedna veza nije savršena kao što se predstavlja. Više puta su birani za najvoljeniji i najbolji par, a raskinuli su tri puta za osam godina koliko su bili zajedno.

Niko nije rekao da ljudi koji nisu najzaljubljeniji neće prekinuti vezu, ali sada se postavlja pitanje ko koga više voli.Njihovi fanovi su poslije rekli kako je sigurno ona njega više voljela i kako je poslije skrenuIa, jer je on našao drugu. Odnosno, kako smo primetili, bili su zajedno od 2010. do 2018. godine, prekinuli su svaku vezu i nakon nekog vremena, kao i svaki muškarac, pronašao je drugu. Završila je na klinici za mentalno zdravlje dijagnosticiran joj je bipolarni poremećaj, s kojim nije bilo lako živjeti. Pogledajte kako izgleda danas, nimalo ne liči na sebe:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *