Kristina došla na razgovor za posao, a ni slutila nije šta je čeka: Kad su vidjeli njeno tijelo, svi zanijemeli (Foto)
Breaking News

Kristina došla na razgovor za posao, a ni slutila nije šta je čeka: Kad su vidjeli njeno tijelo, svi zanijemeli (Foto)

Sve se odigralo 2003. godine. Ono što je važno napomenuti jeste niježne godine žrtve, Christy Johnson, koja je imala samo 21 godinu. Bila je perspektivna glumica koju je ubio ubica Viktor Lorens Paleolog nakon što joj je ponudio značajnu ulogu.

Međutim, odveo ju je do napuštene kuće koja se nalazi na Hollywood Hillsu. Nažalost, ne samo da ju je prevario nego ju je i silovao i na kraju ubio. Njeno beživotno tijelo je potom bačeno u jarak. Nije očekivao da će smrad njenih raspadajućeg tijela otkriti grupa turista koja je slučajno prolazila te godine. To je dovelo do otkrića njegovog gnusnog zločina.

U početku su pretpostavili da je u pitanju samo nezgoda, da je neko pao u jarak. Međutim, nakon detaljnijeg pregleda, otkrili su da su joj ruke bile vezane, a tijelo djelomično umotano u čaršav. Bilo je jasno da je zločin počinjen, a istraga je bila neophodna. Iako su njene crte lica bile neprepoznatljive, daljnjim ispitivanjem je otkriveno da je riječ o glumici u nadolazećim godinama koja je prerano završila karijeru zbog svoje nepokolebljive ambicije.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *