Od male seIjanke do zvijezde: Isplivala stara slika Prijovićke - "Roze brus i utičnica iza nje" daleko od luksuza (Foto)
Breaking News

Od male seIjanke do zvijezde: Isplivala stara slika Prijovićke – “Roze brus i utičnica iza nje” daleko od luksuza (Foto)

Kadase desi da neko počne da niže uspjehe obično ga svi onda počnu kritikovati, pa je sada Aleksandra sama rkela da joj je drago što vidi jako puno kritika na svoj račun to je znak da je nadobrom putu. Ona je jedna od rijetkih koja je sada uspjela da tri dana zaredom puni Beogradsku Arenu, zamislite koliko je to velik uspjeh za tako mladu pjevačicu.

Kada joj nisu više ništa mogli zbog njenog uspjeha, svi koji je ne vole, a naravno ima ih jednako kao i onih koij je vole, počeli su da nalaze neke stare slike i postavljaju na društvenim mrežama, kako bi prikazali javnosti kako je ona prije bila seIjanka, kako je imala roze brus koji nije znala da kombinuje uz odjeću a uz sve to su komentarisali kucu u kojoj je ona živjela. Svi koji je vole smatraju kako je to iza nje i ponosni su na nju što je stigla dokle je stigla od seljanke do zvijezde pisali su šaljive komentare:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *