Nije KarIeuša, a niti Ceca, 0na je najbogatija srpska pjevačica: Nosi zlato na nogama, a tašna joj kao 2 veća stana vrijedi
Breaking News

Nije KarIeuša, a niti Ceca, 0na je najbogatija srpska pjevačica: Nosi zlato na nogama, a tašna joj kao 2 veća stana vrijedi

Jedna od onih koja je najbogatija na estradi je Dijana Janković, popularna pjevačica koja nastupa pod umjetničkim imenom Didi J, ona se na starinski način obogatila, udajom. Udala se za Danijela Rokvića, informatičara, a posljednjih godina njezin suprug je jako rijetko posjećivao Srbiju.

Ipak, kad stignu, oni dođu u svoju vilu koja ima u sebi 500 kvadrata, sve je prepuno luksuza u njoj. Dijana je otkrila kako je planirala cijeli sprat da renovira, odnosno ga da pretvori u mjesto za odlaganje svoje garderobe. Samo za cipele će joj jedan zid poslužiti, drugi će biti za torbe predviđen, a ima i Hermesovu Birkin torbu u kolekciji, inače, torba koja košta skoro ko dva stana u Beogradu. Cijena je oko 100 hiljada dolara.

Iako su mnogi mislili kako su Ceca ili Jelena najbogatija na estradi, ipak, to nije tako. Didi Janković je najbogatija umjetnica na estradi u regiji, definitivno. Da li slušate njene pjesme?

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *