Duško Tošić u rodnom selu podigao vilu: Nekada živio u tr0šnoj kući, a sada majka uživa u bajci - Jelena mu nije dala da ulaže? (Foto)
Breaking News

Duško Tošić u rodnom selu podigao vilu: Nekada živio u tr0šnoj kući, a sada majka uživa u bajci – Jelena mu nije dala da ulaže? (Foto)

Moramo da kažemo kako su svi prozivali Duška da mu majka živi u staroj tr0šnoj kući, ali sada više nemaju osnov za to jer je on tu kucu pretvorio u vilu u kojo jbi vjerujemo svi rado živjeli. Naime, njegova mama živi u mjestu koje se nalazi nedaleko od Zrenjanina po imenu Orlovat.

Iznad teksta možete da vidite kako sada izgleda ta kuća, mama mu živi u bajci, a kako kažu komšije sumnja se sada da mu Jelena nije dala da ulaže u mamu, on je jako često dolazio u posjet svojoj mami, ali bez snajke, djeca su rijetko bila, što možda govori o činjenici da je Jelena nije voljela?

Naravno ovo možemo samo da spekulišemo, ali sada kada se baš desila priča o razvodu i kada se oni možda razilaze on je odlučio da svojoj mami sredi kuću, ili je tek sada sam mogao da odluči gdje će svoj novac da ulaže?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *