"Znam da je dogorjelo kad me zovne Fahreta" Brena otkrila kako živi s Bobom iza zatvorenih vrata! Jednu scenu ne zaboravlja
Breaking News

“Znam da je dogorjelo kad me zovne Fahreta” Brena otkrila kako živi s Bobom iza zatvorenih vrata! Jednu scenu ne zaboravlja

Moramo da budemo iskreni toliko su svi isticali da je Lepa Brena zapravo Fikreta Jahić koja samo svoje umjetno ime u javnosti koristi, da se ona sama počela šaliti na taj račun. Ona je u jednom izlaganju kroz smijeh rekla kako je Boba zove Fikreta i kada čuje da je tako zove zna da je jako ljut, to jeste da je negdje dogorijelo.

Ona je neko ko se predstavlja javnosti kako kaže kao pjevačica, svi dođu da slušaju nju, zato se predstavlja kao Brena, jer to je njeno estradno ime, ne želi nikada nije ni željela da miješa privatni život i javnost.

Ona se toga držala oduvijek.Kaže da ima jako lijep brak koji bi svakom poželjela, da je najbitnije da se slažete i da se poštujete i vjerujete jedno drugom, ako sve ovo postoji u braku onda je ljubav i dugotrajnost samo nastavak. Da li njima uvijek cvatu ruže ili se to samo tako predstavlja?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *