Zet rekao punici da se preseli u garažu i njima oslobodi svoju kuću: Kada je ušla unutra, umalo se onesvijestila - 0vo nije očekivala..
Breaking News

Zet rekao punici da se preseli u garažu i njima oslobodi svoju kuću: Kada je ušla unutra, umalo se onesvijestila – 0vo nije očekivala..

Moramo da kažemo kako postoje velike predrasude kada su odnosi između svekrve i snahe u pitanju, ali i između zeta i punice. Prije se sve to twemeljilo na nekoj vrsti mržnje, prije nisu imali prilike da od nametnutog oblika ponašanja i uspostave drugačiju relaciju.

Danas kako vidimo to nije isto, danas su svekrva i snaha u jako dobrim odnosima, a punice sa osmijehom dočekuju zetove. Ovdje kako vidite donosimo priču koju je podijelio zet, on je došao da živi kod punice, sa djecom i ženom, ali onda joj prirerio iznenađenje.

Rekao joj je jednom prilikom da bi bilo najbolje da izađe iz kuće i ostavi je njima, a da ode u garažu. Ona nije ni slutila šta je on tamo napravio, pravi mali raj, ovo svi moraju vidjeti. U nastavku vam ostavljamo dvije slike kako bi vam približili to što je sredio:

Svi su prvobitno njeg osudili kada su čitali sam početak priče, ali kada su vidjeli slike, pisali su da je on zet za poželjeti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *