Vrijeme je da vam saopštimo najlepše vijesti! Prijovićka i Filip putem Instagrama obradovali naciju: Djevojčica je...(Foto)
Breaking News

Vrijeme je da vam saopštimo najlepše vijesti! Prijovićka i Filip putem Instagrama obradovali naciju: Djevojčica je…(Foto)

Oni su jako dugo zajedno iako se od početka njihvoe veze spekuliše o prekidu. Oni su kao plod ljubavi i dokaz svima da se jako vole dobili  i sina, a na pitanje kad planiraju drugo dijele i da li ga planiraju niti jedno od njih nikada do sada za medije nije dalo odgovor. Oni jako vješto izbjegnu ovo pitanje , da se u zadnje vrijeme više i ne postavlja. Očigledno sa nama to ne žele da podijele.

Oni su jako aktivni na društvenim mrežama, moramo da kažemo da je ona aktivnija, ali FIlip u stopu dijeli sve objave od svoje voljene supruge koje mu se dopadaju. Ona je jako popularna to govori i činjenica da je prodala 3 arene u rekornom vremenu, a pored te činjenice kako je rekla za nju govore i drugi. Sada je kao ponosna pjevačcia objavila jednu djevojčicu koja pjeva njenu pjesmu očigledno se zaljubila, a sve ovo je podijelio  i FIlip, djevojčica je:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *