Tanke usne, sitni zubi a nos kao pačiji kIjun: 0vako je nekada Anastasija izgledala prije operacija, Ceca bi rado spalila fotke
Breaking News

Tanke usne, sitni zubi a nos kao pačiji kIjun: 0vako je nekada Anastasija izgledala prije operacija, Ceca bi rado spalila fotke

Anastasija Ražnatović je danas izuzetno lijepa djevojka i zgodna, kćerka Cece Ražnatović i Arkana. Poznata je po tome što svoj besprijekoran izgled njeguje već godinama. Ipak, to nije posljedica genetike, nego je uradila veliki broj plastičnih operacija, da nas takve operacije na internetu nazivamo hvala plastika.

Zovemo tako ljepotice koje su uspjele da svoju ljepotu steknu zahvaljujući genijalnim doktorima plastične hirurgije, koji su napravili takav posao unosan, da uspjevaju od običnih ljudi da naprave vrhunske ljepotane i ljepotice. Jedna od njih je i Anastasija Ražnatović koja je mnogo toga mijenjala na svom izgledu.

Relativno mlada je bila Anastasija kada je prije nekoliko godina prvi put davala intervju, a ispod na slikama možete primijetiti da je mnogo drugačije izgledala. Ipak, iako je uradila silne operacije, možemo reći da ona neodoljivo podsjeća na svoju majku Cecu. A sada i sami pogledajte u prilogu slike Anastasije nekad i sad:

I šta sad kažete?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *