Da li ste očekivali luksuz ili ovako nešto: Zavirite na imanje Miroslava Ilića u Mrčajevcima, kmentari pljušte (Foto)
Breaking News

Da li ste očekivali luksuz ili ovako nešto: Zavirite na imanje Miroslava Ilića u Mrčajevcima, kmentari pljušte (Foto)

On  je neko ko je svoju karijeru odavno izgradio do vrha, počeo je da pjeva oko 1962. godine, a jako brzo je postao jedan od popularnijih u regionu. Danas je on neko ko se osigurao za cijeli život, sam je mnogo puta isticao da ima novca da više ne mora raditi. Mnogi su ga prestali voljeti i pratiti kada nije želio da przna sina Devina kojeg ima iz jedne vanbračne zajednice, i taj slučaj se vuče godinama po sudu.

Jedno je sigurno, on je uvijek ovlio svoje rodno mjesto. On je rođen u Mrčajevcima i tamo jako često odlazi. Nije se nikada stidio svog porijekla i rodnog sela kao što su se stidile i danas dans e stide brojne njegove kolege.On ovu kucu nazvia vikendicom, ispdo ostavljamo slike, nekome je ovo i više od luksuza:

On tamo ima i vikendicu a mještani kažu da je jako prijatan, uvijek se pozdravi i ponaša se uljudno. Nikad ne bi niko rekao da je on toliko poznat, kad tamo ode ima  i omiljenu kafanicu gdje jede uvijek isto jelo koje košta ni više ni manje neko 200 dinara. Skroman je i normalan. Mnogi misle opet da s eon previše bahati pričom da ima dosta novca.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *