Sjećate se popularne Sene internet iz "Vize za budućnost"? Ugojila se i proljepšala, pogledajte je sad (Foto)
Breaking News

Sjećate se popularne Sene internet iz “Vize za budućnost”? Ugojila se i proljepšala, pogledajte je sad (Foto)

Sjećate se Sene internet iz Vize za budućnost? Evo kako danas izgleda: Serija Viza za budućnost je bila jedna od najpopularnijih domaćih serija. serija je bila veoma interesantna, a sama glumačka postava je bila pun pogodak.

Treba posebno istaći legendarne Nadu Đureevsku i Ljubišu Samardžića, koji nažal0st nisu više sa nama. Ovu serija je, kako smo već rekli, bila veoma popularna.  Jedan od popularnih likova je svakako bio lik Sene internet.

Komšinice koju sve zanima i koja zna svaki trač o svakome.  Veoma interesantan lik kojeg je tumačila glumica Emina Minka Muftić. Emina je obilježila filmsku i pozorišnu scenu BiH, a nekako je najviše pamte po liku Sene.

Ako ste gledali seriju, onda ne možete da se ne sjećate tog lika. Sigurno je se sjećate i vidjeli ste kako je izgledala u tom periodu, a evo kako danas izgleda:

Glumica je nedavno  viđena na Ladies In eventu i mnogi su pohvalili njen izgled. Ona je veoma vesea i puna pozitivne energije, što se da vidjeti i na slikama.  Inače, Emina Muftić  vodi zdrav način života. Hrani se zdravo i bavi se jogom. Ističe kako je tjelovježba veoma bitna za zdravlje, ali i sreću.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *