Mlada došla u vjenčanici, a kad se okrenula ljudima je pozIilo: Pogledajte bizaran detalj zbog kojeg joj se svi smiju
Breaking News

Mlada došla u vjenčanici, a kad se okrenula ljudima je pozIilo: Pogledajte bizaran detalj zbog kojeg joj se svi smiju

Mlada obukla vjenčanicu. Pogledajte bizaran detalj zbog kojeg joj se svi smiju: Svaka mlada želi da izgleda posebno za svoj dan. Mnogo će uložiti truda u odabir prave haljine, kao i u ostale detalje. Mladencima  je bitno da za njihov dan sve bude onako kako su i planirali, a mladenke su te kojima je to posebno bitno.

Slika ove mladenke je postala viralna na društvenim mrežama. Ne znamo da li je ova slika bila sa probe vjenčanice ili samog vjenčanja,ali ne mislimo da nekoj mladenki ne bi smetao ovaj detalj i da bi se baš vjenčala u istoj. Pogledajte zbog čega je ova haljina izazvala brojne komentare i reakcije:

Korisnici društvenih mreža nisu  mogli vjerovati gdje je bio smješten taj cvjetni uzorak. Vjerujemo da haljina nije ružna, gledajući je sprijeda, ali je neko baš p0griješio što je cvjetni uzorak stavio baš na to mjesto.

Ne znamo zaista kako je nekome šalo na pamet da baš tu stavi cvjetni uzorak. Haljina bi izgledala mnogo ljepše i ne bi izazvala toliko pažnje da se više pazilo na to. I djevojke, šta kažete?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *