Isplivao snimak sa nastupa Karleuše prije 23 godine: Svi komentarišu njen izgled prije pIastičnih 0peracija - ne Iiči na sebe (Video)
Breaking News

Isplivao snimak sa nastupa Karleuše prije 23 godine: Svi komentarišu njen izgled prije pIastičnih 0peracija – ne Iiči na sebe (Video)

Kada pomenemo Jelenu Karleušu, svi sada vec imaju izgrađeno određeno mišljenje o njoj, jer je toliko dugo na estradnoj sceni. Kako ona sama voli da kaze, na nju niko nikada nije ostao ravnodušan, u svakome je uspjela da probudi bilo kakvu emociju, da je voli ili ne voli.Ona je 1995te godine izdala svoj prvi album po imenu Ogledalce, a kako su mnoge njene kolegice krenule od nule tako je i ona krenula.

Ona je na sebi imala dosta zahvata kao i sve javne ličnosti, a sada je svima za oko zapeo jedan video snimak koji je nastao 1995te godine. Na tom snimku se vidi najprirodniji izgled Jelene Karleuše, kao i njen stil oblačenja tih godina. U nastavku teksta mozete da pogledate video snimak o kome smo pisali:

Svi su komentarisali njen izgled od prije, pisali su da ne liči na sebe. Naravno tu su bili i oni koji je godinama prate i podržavaju, oni koji su pored svega imali riječi hvale za nju i njen uspjeh.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *