Sin Miroslava Ilića priredio mu ono čega se svaki roditelj boji! Majka Goca plače, ljubavnica Mirjana likuje - to je karma (Foto)
Breaking News

Sin Miroslava Ilića priredio mu ono čega se svaki roditelj boji! Majka Goca plače, ljubavnica Mirjana likuje – to je karma (Foto)

Moramo da kažemo kako je Miroslav ranije bio cijelnjen i voljen više nego sada, zašto? Naime, svi znamo da se on zadnjih nekoliok godina povlači po sudu zbog sina Devina kojeg je dobio u vanbračnoj zajednici koja je postojala, i koju su mnogi priznali osim njega, nikada nije želi odaprizna ni nju ni sina, ali oni nisu odustajali.

Nakon ovog su ljudi počeli da njega gledaju na drugi način i kako stvari stoje, više nikada o njemu neće imati isto mišljenje. On ima još jednog sina kojeg je dobio u braku i naravno priznao rado, ali taj sin je jako problematičan ,njegovo ime je Marko Ilić i sada ga policija traži.

Prema nezvaničnim saznanjima pravio je veliko slavlje u svom stanu muzika je bila glasna, a komšije su ga molile da je stiša, međutim, on nije želio ,nego ih je napao šutao im je vrata i radio jako loše svari, prenose mediji.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *