Pogledajte kako izgleda vikendica Suzane Mančić u Velikoj Moštanici: U dvorištu drvo trešnje, Ijekovito bilje i cvijeće - raj na zemIji
Breaking News

Pogledajte kako izgleda vikendica Suzane Mančić u Velikoj Moštanici: U dvorištu drvo trešnje, Ijekovito bilje i cvijeće – raj na zemIji

Suzana je neko kome svakako treba oaza mira da pobjegne od javnosti i kamera, a tu oazu je sama sebi uredila u Velikoj  Moštanici  gdje su joj roditelji ostavili jedno malo imanje. Ona je tu uredila vikendicu, a sudeći po fotografijama koje je objavila na svojim društvenim mrežama, najviše pažnje i najviše detalja je postavljeno u samo dvorište.

Tu ima dosta cvijeća i zelenila, lavande i ostalih stavri. Ovo je svakako svakom od nas odmor za oči a to je Suzani prije svega odmor za dušu, kako je sama istakla. Poznati žive brze živote i svakako im dobro dođe kad imaju negdje da pobjegnu od svega  dase sakriju, a ponajviše jer nju ovo veže za roditelje. Pogledajte i sami u nastavku ovog teksta kako izgleda cijelo dvorište i mala vikendica koju je objavila:

Sudeći po komentarima koje su ljudi ostavili, svima se dopao ambijent oko vikendice u koji je ona uložila dosta truda i u njegovo održavanje jednako ulaže trud.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *