Ispovijest bake Milene (70) raspIakaIa sve - nosila, rodila, podigla, a tako joj vraćaju: “Kćerka mi dinara ne da, ja nemam primanja, kod sina snaha vodi glavnu riječ, meni daju makarone od juče”
Breaking News

Ispovijest bake Milene (70) raspIakaIa sve – nosila, rodila, podigla, a tako joj vraćaju: “Kćerka mi dinara ne da, ja nemam primanja, kod sina snaha vodi glavnu riječ, meni daju makarone od juče”

Postoje razne zivotne priče, a danas donosimo jednu koja je raspIakala ljude širom sviejta. Nekako kada malo bolje pogledamo, svi su slabi na starije i na djecu, jer su oni jedina zvia biča koja mogu a ovise o nekom drugom, koja mozda ne mogu sama da se staraju o sebi i sama za sebe da zarade novac. Baka MiIena je rekla nešto što je mnoge za0ljelo, a tiče se njene kćerke i njenog sina. Ona je oduvijek radila, kako kaze kao zena je bila radna, imala je svoju baštu.

Cijele sedmcie je radila kao čistačica u školi a za vikend je iz svoje bašte domaće proizvode prodavala kraj ceste, kako bi svojoj djeci zaradila da imaju sve što žele. BAka je stara sada ima 70 godina i pIakala je, kako kazesad ajoj kerka niti dinar ne ponudi, nema penzije zivi sa sinom i snajkom koji sebi sve kupuju a baki daju makarone od jučer, misle da baka ne zna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *