Poznatoj voditeljici šlic došao do pupka: Kad je prekrstila noge svi u studiju odmah pogledali dole (Foto)
Breaking News

Poznatoj voditeljici šlic došao do pupka: Kad je prekrstila noge svi u studiju odmah pogledali dole (Foto)

Poznatoj voditeljki šlic došao do pupka. Evo šta je svima odvuklo pažnju: Irina Vukotić je jedna od poznatih voditeljica. Prije smo je imali prilike gledati kao jednu od voditeljica Velikog Brata, a sada je prešla na Happy televiziju.

Priča koja se vezuje za nju jeste da je stupila u brak sa jednim od učesnika Velikog Brata. Vjenčali su se i dobili kćerku Iskru. Nakon nekoliko godina su se razveli. Njihov brak jednostavno nije uspio. Sada je na Happy televiziji i vodi jutarnji program.

U jednoj od emisija je veliku pažnju privuklo to što je obukla usku crnu suknju sa šlicem. U jednom trenutku je Irina prekrstila noge i onda je tako  šlic krenuo prema gore i to su mnogi primjetili.

Naravno nije trebalo dugo vremena da neko to slika i podijeli na društvenim mrežama. Interesantno je kako se određeni detalji primjete i poslije  bog toga dospijete u medije.

Ipak, kada radite na televiziji i kada vas  često snimaju, morate da budete spremni na takve stvari. Vjerujemo da voditeljka Irina nije previše pridavala značaj tome što je šlic privukao toliku pažnju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *