Spavala sam s njih 300 za 12 mjeseci! Otkrila koji je najčudniji zahtjev koji je dobila: I sad mi nije dobro kad se sjetim..
Breaking News

Spavala sam s njih 300 za 12 mjeseci! Otkrila koji je najčudniji zahtjev koji je dobila: I sad mi nije dobro kad se sjetim..

Danas, u doba aktivnih društvenih mreža, djevojke će iz svoje privatnosti procuriti svašta, pa je Anne Knight prozvana sek.sualno najaktivnijom ženom u Australiji. Kako je javno rekla o svom ponašanju na društvenim mrežama, imala je oko 300 muškaraca za samo 12 mjeseci, što je prilično ozbiljan broj, zar se ne slažete?

Plaćena je za svoje usluge, a ima samo 26 godina. Sada ima zahtjev klijenta koji joj je, kako kaže, privukao veliku pažnju. Za zabavu je potrošio 500 dolara, napravio scenarij i poslao ga na njenu e-mail adresu.

Ona je trebala glumiti ženu njegovog najboljeg prijatelja, a on joj je trebao pomoći dok je njegov prijatelj na poslu. Sada možete samo zamisliti ostalo. Rekla je i da nakon što je doživjela 300 muškaraca može misliti da je ovo najčudniji zahtjev koji je ikada dobila, ali ljudi su različiti i svako ima svoje čudne zahtjeve. Za više zanimljivog sadržaja nastavite da nas pratite.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *