0vako su Viki Miljković i Taške izgledali u prošlosti, tad nisu bili u braku: Isplivala nikad viđena slika, auu.. (Foto)
Breaking News

0vako su Viki Miljković i Taške izgledali u prošlosti, tad nisu bili u braku: Isplivala nikad viđena slika, auu.. (Foto)

Moramo da kažemo kako su oni zajedno skoro trideset godina, uvijek su bili jedno za drugo i kada su im mnogi okrenuli leđa. Oni su u braku 29 godina, sama Viki je rekla da su oni oboje u javnom svijetu i da nije ni malo jednostavno održati brak kada su oboje javne ličnosti, ali kad apostoji ljubav, ona pobijedi sve.

Istakla je da je i sama se susrela sa brojnim stepenicama koje je morala da pređe, jednu po jednu da bi sve bilo uredu, ali ljubav koju oni imaju niko im nikada nije mogao niti ugroziti niti ukrasti. Ispod teksta vam ostavljamo jednu fotografiju koju su sada podijelile fan stranice od Viki, pisali su da je ovo neviđena fotografija njih prije svadbe, kada su bili samo u vezi:

Na slici se vidi kako su mladi i da je Viki imala jako lijep i prirodan izgled, malo ko bi je prepoznao, dok drugi pišu da je ista kao i sada i da njoj godine ništa ne mogu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *